Nyheder‎ > ‎

Australske vinperler og fransk gastronomi på Le Sommelier, torsdag den 27. marts

posted 11 Mar 2014, 04:47 by Australsk Vin   [ updated 11 Mar 2014, 05:08 ]
Dawson Wine
Dawson Wine og Le Sommelier inviterer til en unik og uforglemmelig aften gennem en smagssymbiose af australske vinperler og fransk gastronomi.

Australske Kyne fortæller om flaskerne, som er specielt importeret til dagens anledning, mens Le Sommelier’s stjernekok Francis Cardenau vil få de oversøiske druer til at gå op i en højere enhed med fransk gourmetmagi...

4-retters menu bestående af forret, hovedret, ost og dessert skræddersyet til vinene og baseret på sæsonens bedste råvarer.



Serverede vine:

2001 Bass Phillip "Premium", Victoria
-
1992 Hanschke "Hill of Grace", Eden Valley
-
1996 D’Arenberg “Dead Arm”, McLaren Vale
-
1998 D’Arenberg “Dead Arm”, McLaren Vale
-
2000 D’Arenberg “Dead Arm”, McLaren Vale
-
2001 D’Arenberg “Dead Arm”, McLaren Vale
-
2005 Penfolds “Bin 707”, Barossa Valley
-
2000 Henschke “Cyril”, Eden Valley
-
1998 Cullen “Diana Madeline”, Margaret River
-
2001 Cullen “Diana Madeline”, Margaret River
-


Tid og sted:
Torsdag den 27. marts 2014, kl.18.30 til aperitif, kl.19.00 til bords på Restaurant Le Sommelier, Bredgade 63-65, 1260 København K

Pris:
DKK 3000,- pr. person. I ønsket om at skabe en intim atmosfære, er der tale om max. 15 pladser. 

Tilmelding foretages pr. mail til booking@dawson-wine.dk eller tel. 22 76 38 66