The Best of The West

Post date: Feb 6, 2014 1:15:54 PM

Tilbud på 3 fremragende vine fra Western Australia

(Tilbudet gælder t.o.m. fredag den 14. februar 2014 eller så længe lager haves.)

Mount Trio Pinot Noir 2011

"Stor Pinot fra det charmerende Porongurups."

Mount Trio er én blandt få vingårde i Western Australia, der kan producere en meget vellykket Pinot Noir. Vinen er elegant og smagfuld og har en smuk lys rød farve med en blid sødmefuld smag af frugt. Vinen egner sig fint til mad, gerne lettere afkølet – eller blot til at nyde uden mad. Europæisk Pinot Noir i samme kvalitet ville koste betydeligt mere end denne flotte australske udgave.

Før: kr. 119/fl.

Nu: kr. 95/fl.

Mount Trio Pinot Noir 2011
Køb

Sea Breeze Cabernet Shiraz 2011

"Indbegrebet af value for money..."

Dette er en vin på den populære blanding Cabernet Sauvignon (85%) og Shiraz (15%). To druer som komplimenterer hinanden til fulde og giver en ekstremt stor vinøs oplevelse og et fund til prisen. Vinen er specielt fremstillet til Vesterstrøm Vine (importøren) og er med dens robuste struktur og elegante smag tænkt som den perfekte ledsager til det danske køkken. Stor vin til prisen og helt klart en best-seller.

Før: kr. 80/fl.

Nu: kr. 55/fl.

Sea Breeze Cabernet Shiraz 2011
Køb

West Cape Howe Two Steps Shiraz 2011

"97 point og blandt årets 100 bedste vine..."

Two Steps er en af de absolut bedste vine fra West Cape Howe. Two Steps 2011 er noget nær perfekt og har givet endnu en stor vin som har høstet imponerende hæder. Hele 97 points ud af 100 mulige og nu blandt de 100 bedste vine i James Hallidays årlige Top 100. Det er ganske enkelt verdensklasse. Two Steps 2011 er på alle måder blandt de flotteste australske Shiraz. Klassisk stor frugt og en super afbalanceret vin med gemmepotentiale. Vinen fåes i et begrænset antal.

Før: kr. 175/fl.

Nu: kr. 149/fl.

West Cape Howe Two Steps Shiraz 2011
Køb

Vinene importeres af:

Vesterstrøm Vine
Like The Best of The West. Tilbud på 3 fremragende vine fra Western Australia on Facebook

Ønsker du at gøre brug af et tilbud, bestiller du direkte hos vinhandleren. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer, årgangsændringer samt tryk- og tastefejl.

Tilmeld dig her hvis du ønsker at modtage attraktive australske vin-tilbud pr. email.